Prije nego odlučimo kojim ćemo pravcem nastaviti put, mudro je zastati, otvoriti kartu i prvo utvrditi gdje se točno nalazimo, zar ne?

online anketa

Vođeni sličnom mišlju krenuli smo u pripremu ove ankete. Petrinja je grad bogate kulture i tradicije ali što je s kulturnom scenom našeg vremena? Je li ona prilagođena potrebama građana? Živimo u vremenu gdje se sve brzo mijenja. POU Hrvatski dom želi biti u skladu s vremenom u kojem živimo. Trebamo li kulturu na neki drugačiji način uvesti u živote sugrađana?

Cilj nam je kroz ovu anketu doznati što možemo popraviti u našem radu, kako možemo povećati sudjelovanja građana u kulturnom i društvenom životu lokalne zajednice, želimo od vas dobiti povratne informacije, detektirati probleme i povećati transparentnost naše ustanove. Također vjerujemo da će rezultati ove ankete biti korisni drugim javnim ustanovama u kulturi kao i gradskim udrugama koje provode društveno-kulturne programe. Naravno, ispunjavanjem ove ankete dajete korisne smjernice i gradskoj upravi te svima koji vole Petrinju i žele unaprijediti kulturnu scenu našeg grada.

Molimo ljude dobre volje, stanovnike Petrinje i okolice, da izdvoje 10-tak minuta svog vremena i klikom na donji link krenu u ispunjavanje online ankete. Zajedno možemo kulturu približiti svima.

ONLINE ANKETA - Analiza stanja i potreba u kulturi

Hvala u ime zaposlenika POU Hrvatski dom Petrinja te naših partnera i suradnika koji su sudjelovali u pripremi ankete.

 

Milan Herceg,

ravnatelj POU Hrvatski dom Petrinja


 

Anketu smo pripremili u sklopu projekta Kultura svima. Sadržaj ankete isključiva je odgovornost POU Hrvatski dom Petrinja

esf svi web

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda