kata

Kabinet za logopedsku podršku nastavlja s izravnim radom s korisnicima

Dragi naši,

od ponedjeljka, 4. svibnja, Kabinet za logopedsku podršku ponovno nastavlja s izravnim radom s korisnicima, kao i s teleterapijom za sve korisnike koji još uvijek preferiraju takav način rada.

Radujemo se ponovnom druženju, ali Vas molimo da se sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji u državi pridržavate uputa.

Sukladno preporuci HZJZ od 28. 2. 2020., vezanom uz racionalnu uporabu OZO-e, svaki kontakt s klijentom/pacijentom bez respiratornih simptoma podrazumijeva OZO-u prema standardnim mjerama opreza i procjeni rizika. Ukoliko klijent/pacijent ima respiratorne ili bilo koje druge COVID suspektne simptome, klijent/pacijent se ne prima na terapiju/dijagnostiku nego se upućuje nadležnom liječniku.

Potrebno je pridržavati se svih mjera vezanih za dezinfekciju ljudi i prostorija, provjetravanja, fizičke distance, mjerenja temperature klijentu/pacijentu i pratnji na ulasku u ustanovu u kojoj se pruža usluga.

Ovim putem vas molimo:

📍 Za sve termine se dogovorite telefonski ili mailom(+ 385 44 521 071, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.)

📍 Poštujte dogovoreno vrijeme terapije (ne dolaziti prije, kao ni kasniti jer treba voditi računa o vremenu potrebnom za dezinfekciju kao i izbjegavanju zadržavanja u čekaonici) ⏰

📍 Prije uzlaska obavezno dezinficirajte ruke (djeca i odrasli)

📍 Na dogovorene termine dolazite bez pratnje, ukoliko dovodite dijete, neka bude samo jedna osoba u pratnji.

📍 U slučaju da netko čeka u čekaonici, pričekati dok osoba izađe.

📍 Ako imate respiratornih problema, molimo Vas da ne dolazite već otkažete svoj termin na kontakt telefon radi vaše i naše sigurnosti.❌

📍 Držite se propisanog sigurnosnog razmaka od 2m↔

📍 Po vašoj osobnoj volji ponesite zaštitne rukavice i maske.

Radujemo se ponovnom druženju, ostanite nam zdravi!