14.7. - 18.8.2018.

ljetna radionicaPOU Hrvatski dom Petrinja

poziva djecu školskog uzrasta na

 

LJETNE LIKOVNE RADIONICE

Velika učionica Hrvatskog doma

Sve radionice su subotom i počinju u 12 sati

Cijena radionice je 300,00 kuna

 

Datumi radionica: 14.7., 21.7., 28.7., 4.8., 11.8., 18.8.

Upisi su u tijeku - voditeljica radionica Ivana Švragulja, mobitel 091 546 1756

 

Aktivnosti će se realizirati u cilju intenzivnijeg uključivanja djece, mladih i odraslih u programe vizualnih edukativnih sadržaja, istraživanje više vrsta likovnog stvaralaštva i razvoj publike, posjetitelja Galerije Krsto Hegedušić Petrinja. Programi radionica za djecu i mlade će obuhvatiti sva područja likovnih umjetnosti od plošnih do prostornih preko vizualnih komunikacija i dizajna kroz stručno vodstvo likovne pedagoginje Ivane Švragulje s adekvatnim likovno – tehničkim sredstvima u prostorima Pučko otvoreno učilište Hrvatski dom Petrinja u sklopu kojega djeluje i Galerija Krsto Hegedušić.

Po završetku radionica za djecu i mlade bit će organizirana skupna izložba uradaka u prostorima galerije Krsto Hegedušić i okrugli stol, čime će se stvoriti i razviti obrazovni resursi za posjetitelje, škole, obitelji i posebne zainteresirane skupine.

Program će se odvijati kroz šest višesatnih vizualno – likovno – multimedijalnih radionica u periodu od srpnja do rujna 2018. godine, a okrugli stol i izložba će biti ostvareni po završetku radionica u rujnu ili listopadu 2018. uz stručnu pomoć voditelja Galerije Krste Hegedušića.